رشد ۴۲۰۰ درصدی دانلود سیگنال پس از تغییرات واتس‌اپ

رقیبان واتس‌اپ پس از اعلام تغییرات جدید در این اپلیکیشن پیام رسان و اشتراک گذاری برخی از داده های شاخصی کاربرانش با فیس بوک، با رشد کم سابقه کاربران جدید روبرو شده اند.

به گزارش ایسنا، واتس‌اپ در ششم ژانویه اعلام کرد کاربران باید تا هشتم فوریه با تغییر شرایط استفاده از سرویس این پیام رسان که شامل جمع آوری اطلاعات نظیر شماره تلفنها و اطلاعات مکان توسط فیس بوک – شرکت مادر واتس‌اپ – و زیرمجموعه هایش است، موافقت کنند در غیر این صورت دسترسی به این برنامه را از دست می دهند. واکنش گسترده کاربران باعث شده است واتس‌اپ توضیح دهد که این تغییرات شامل کاربران در خارج از اتحادیه اروپا و انگلیس می شود و تغییر حریم خصوصی پیامهایی که کاربران با خانواده و دوستانشان رد و بدل می کنند را دربرنمی گیرد.

آمار شرکت تحلیل اپلیکیشن “سنسور تاور” نشان می دهد سرویس پیام رسان رمزگذاری شده سیگنال در پی اعلام تصمیم واتس‌اپ با رشد عظیمی در شمار کاربرانش روبرو شده است. از ششم تا دهم ژانویه این برنامه از فروشگاههای برنامه اپل و گوگل در سراسر جهان ۷.۵ میلیون بار دانلود شده است که رشد ۴۲۰۰ درصدی نسبت به هفته پیش را نشان می دهد.

این اپلیکیشن روز چهارشنبه در صدر پردانلودترین برنامه های فروشگاههای برنامه اپل و گوگل در آمریکا بود. فاکس نیوز گزارش کرده که این برنامه از روز دوشنبه در صدر برنامه های پردانلود قرار گرفته است.

جهش دانلود سیگنال با حذف اپلیکیشن شبکه اجتماعی پارلر مصادف شده که محبوب طرفداران ترامپ بوده است و به دلیل قطع میزبانی وب از سوی آمازون از دسترس خارج شده است. آمازون روز دوشنبه اعلام کرد خدمات میزبانی وب را برای پارلر قطع می کند و اعلام کرد نمی تواند برای مشتری خدمات فراهم کند که قادر نیست محتوای تشویق به خشونت را در پلتفرمش شناسایی و حذف کند.

سیگنال پس از اعلام تغییرات جدید از سوی واتس‌اپ و توصیه چهره های برجسته ای مانند الون ماسک و ادوارد اسنودن، مورد توجه کاربران قرار گرفته است. ماسک هفته گذشته در توییتی نوشت: از سیگنال استفاده کنید. این توصیه پیامد غیرمنتظره ای داشت و باعث صعود ۱۱۷۰۰ درصدی ارزش سهام شرکت “سیگنال اَدوَنس” به دلیل تشابه اسمی با اپلیکیشن سیگنال شد.

تلگرام هم شاهد ورود کاربران جدیدی به این سرویس بوده و بین ششم تا دهم ژانویه ۹ میلیون کاربر جدید به این اپلیکیشن پیام رسان پیوستند که رشد ۹۱ درصدی در مقایسه با هفته پیش از آن داشت و اکنون در رده دومین برنامه پردانلود فروشگاههای اپل و گوگل قرار دارد.

بزرگترین بازار رشد هر دو برنامه هند بوده و ۲.۳ میلیون نصب جدید معادل بیش از ۳۰ درصد از کل نصبهای جدید سیگنال و ۱.۵ میلیون نصب جدید تلگرام معادل ۱۶ درصد مربوط به هند بوده است. دومین بازار بزرگ سیگنال هم آمریکاست که کاربران بیش از یک میلیون بار این برنامه را نصب کردند.

بر اساس گزارش بیزنس اینسایدر، برایان اکتون که موسس هر دو اپلیکیشن واتس‌اپ و سیگنال است، در گفت و گو با تک کرانچ اظهار کرد: با وجود محبوبیت روزافزون سیگنال، این اپلیکیشن جایگزین واتس‌اپ نمی شود. با این حال مردم این دو اپلیکیشن را برای مکالمات مختلف استفاده خواهند کرد و سیگنال تمام قابلیتهای واتس‌اپ را کپی نکرده و نمی کند.
رونمایی از مشخصات «سیگنال» / آیا از واتس‌اپ به سیگنال برویم؟
از زمانی که واتس‌اپ سیاست‌های جدید خود را اعلام کرد و کاربران را سر دو راهی پذیرش آنها یا حذف این پیام‌رسان قرار داد، کاربران زیادی در سطح دنیا نسبت به این موضوع اعتراض کرده‌اند.

از برخی چهره‌های شناخته شده حوزه فناوری گرفته تا تعدادی از کاربران عادی، نسبت به این تصمیم واتس‌ اپ اعتراض کردند و از کوچ به پیام‌رسان‌ دیگر سخن گفتند.

در این میان نام یک پیام‌رسان بیشتر از بقیه به گوش می‌رسد؛ سیگنال. دیجیاتو از افزایش چهار هزار درصدی دانلود این پیام‌رسان در روزهای اخیر خبر داده است.

سیگنال را از جمله امن‌ترین پیام‌رسان‌های دنیا دانسته‌اند که نسبت به برخی از همتایان خود دسترسی‌های بسیار کمتری را از کاربران طلب می‌کند.

تلگرام هم این روزها مورد توجه کاربران قرار گرفته و میزان کاربران آن از مرز ۵٠٠ میلیون نفر گذشته است؛ این پیام‌رسان امروز با ارسال پیامی به کاربران خود به این رقم اشاره کرد.

در ایران، تلگرام با وجود فیلتر شدن، پیام‌رسانی شناخته شده است اما سیگنال کاربران زیادی ندارد؛ ولی این در روزهای اخیر نام آن زیاد به گوش می‌رسد.
دو پیام‌رسان مشابه با یک تفاوت مهم

جواد آزادی، کارشناس حکمرانی فضای مجازی، در مورد تفاوت سطح امنیت واتساپ و سیگنال به تجارت‌نیوز می‌گوید: هر دو پیام‌رسان مدعی بالاترین سطح رمزنگاری یعنی رمزنگاری سرتاسر یا کلاینت به کلاینت یا end-to-end هستند.

او البته به یک تفاوت مهم بین آنها اشاره می‌کند؛ سیگنال پیام‌رسانی منبع باز هست و می‌توان ادعای آن را اثبات کرد اما ادعای واتساپ قابل اثبات نیست و کدهای نرم‌افزاری آن صرفا برای توسعه‌دهندگان و مالکان این پیام‌رسان قابل ‌رویت است.
حفظ حریم خصوصی، حق کاربران است

کارشناسان تصمیم واتس‌اپ درباره اشتراک داده‌های کاربران خود با فیسبوک را نقض حریم شخصی آنها می‌دانند و به همین دلیل به این سیاست انتقاد دارند.

جواد آزادی، حفظ حریم خصوصی در پیام‌رسان‌ها را حق مردم می‌داند و تاکید می‌کند این موضوع را صرفا نباید در فناوری رمزنگاری جست؛ بلکه دولت وظیفه دارد تا علاوه بر ایجاد این سطح از فناوری‌ها، تضمین‌های لازم دیگر را نسبت با شرکت‌های پیام‌رسان ایجاد کند تا مردم در برابر اقداماتی نظیر این اقدام واتساپ این‌گونه بی‌پناه نباشند.
گسترش پیام‌رسان‌ها با حمایت دولت؟

این کارشناس حکمرانی فضای مجازی توضیح می‌دهد امنیت ارتباطات و اطلاعات و حفظ حریم خصوصی جزء حقوق اصلی شهروندان محسوب می‌شود و چه در اصل ۲۵ قانون اساسی و چه در فتوای مقام معظم رهبری بر آن تأکید شده است.

به گفته او علی‌رغم اینکه این اصل مهم در لایه سیاستی کشور پذیرفته شده این تکلیف دولت است که آن را تا لایه فناوری امتداد دهد؛ اما موضوع دستخوش بازی‌های سیاسی شده و به‌جای اینکه تامین حقوق مردم در موضوع پیام‌رسان‌ها دنبال شود، شاهد رفتارهای متناقض مسئولان هستیم.

آزادی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را متولی اصلی تامین زیرساخت‌های فاوا در کشور می‌داند و معتقد است از فناوری‌های رمزنگاری غفلت شده است و می‌توانستیم این سطح از فناوری را در پیام‌رسان‌های داخلی خودمان به وجود آوریم.

او در پایان سخنان خود این سؤال را مطرح کرده است که چه تضمینی وجود دارد که سیگنال هم پس ‌از اینکه مخاطب خود را پیدا کرد، تغییر سیاست ندهد و سطح دسترسی خود را به داده‌های مردم ما افزایش ندهد؟

البته برخی کارشناسان و فعالان اکوسیستم فناوری اطلاعات معتقدند توسعه پلتفرم‌ها و اپلیکیشن‌هایی چون پیام‌رسان‌های داخلی، لزوما با حمایت مادی و معنوی مقام‌ها و نهادهای دولتی و حکومتی اتفاق نمی‌افتد.

به عبارت دیگر، با دستور از بالا نمی‌توان اعتماد افکار عمومی را به پیام‌رسان‌های بومی جلب کرد و آنها باید با تلاش خود و مدل کسب و کاری دقیق به این مهم دست یابند.

کلمات کلیدی : دانلود پیام رسان سیگنال برای ایفون, نصب سیگنال دسکتاپ,آموزش نرم افزار سیگنال بورس,آموزش پیام رسان سیگنال,امکانات پیام رسان سیگنال,برنامه سیگنال برای کدام کشور است,برنامه سیگنال چیست,برنامه پیام رسان سیگنال,دانلود اپلیکیشن سیگنال برای ویندوز,دانلود اپلیکیشن پیام رسان سیگنال,دانلود برنامه signal offline messenger,دانلود برنامه پیام رسان سیگنال,دانلود رایگان سیگنال برای ایفون,دانلود رایگان سیگنال برای کامپیوتر,دانلود نرم افزار سیگنال برای کامپیوتر,دانلود نرم افزار سیگنال بورس برای ویندوز ۳۲ بیتی,دانلود نرم افزار سیگنال بورس برای ویندوز ۶۴ بیتی,دانلود و نصب برنامه سیگنال,دانلود پیام رسان خارجی برای کامپیوتر,دانلود پیام رسان سیگنال برای ایفون,دانلود پیام رسان سیگنال برای کامپیوتر,راهنمای نصب سیگنال,سیگنال pc,سیگنال احراز هویت,سیگنال بورس,سیگنال بورس برای کامپیوتر,سیگنال دانلود,سیگنال سجام,سیگنال پیام رسان,نصب برنامه پیام رسان سیگنال,نصب سیگنال دسکتاپ,نصب پیام رسان سیگنال,پیام رسان سیگنال تحت وب,پیام رسان سیگنال در ایران,پیام رسان سیگنال ساخت کجاست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *