خانه » اتاق خبر » بایا شبکه هوشمند خرید و فروش کالا و خدمات در کشور
۲۸ آبان ۱۳۹۹

بایا شبکه هوشمند خرید و فروش کالا و خدمات در کشور

وب سایت بایا، وب سایتی است که بر عکس بقیه وب سایت ها که امکاناتی را برای مشتریان فراهم میکردند، وب سایت بایا امکاناتی و زمینه ای را برای تامین کنندگان محصولات و خدمات فراهم میکند که آن ها بتوانند در زمینه کسب و کار خود توسعه پیدا کنند. دنیا روز به روز در حال تغییر است و مطمئنا همه کسب و کارها از این تغییرات نیز تاثیر میگیرند. با تمام این تغییرات، دنیای دیجیتال امکاناتی را ایجاد کرده است که کسانی که دارای کسب و کار هستند بتوانند از این فناوری استفاده کرده و از منافع آن بهره ببرند و از ضررهایی که شرایط سخت کنونی و تغییرات به وجود می آورند، بکاهند.
بایا در لغت به معنای ضروری و واجب میباشد و محیطی را برای خریدو فروش و نیز ایجاد ارتباط میان تامین کنندگان و مصرف کنندگان ایجاد کرده است که هدف آن :

برای مصرف کنندگان؛ به وجود آوردن فضایی که به راحتی بتوانند به کالا یا خدمات مورد نیاز خود با قیمت مناسب و به موقع دسترسی پیدا کنند.
برای تامین کنندگان کالا و خدمات؛ با استفاده از ابزار جدید و نوین ایده ها را به حالت تجاری تبدیل کنند، بازارهای محلی توسعه پیدا کند، امکان صادر کردن کالا و خدمات به خارج از کشور فراهم شود.

جالب است بدانید که در سایت بایا تامین کنندگان علاوه بر اینکه به خریداران در بایا دسترسی دارند، میتوانند نیاز های خود را نیز از سایر تامین کنندگان به دست آورند.

وب سایت baya.ir امکانات بسیار گسترده ای در اختیار تامین کنندگان قرار میدهد و بسیار مشتاق است که با افراد، شرکت ها و سازمان ها همکاری کرده تا بتواند در یک مسیر هدفمند پیش برود. از جمله این امکانات شامل سخت افزاری، نرم افزاری، لجستیک و تبلیغات است که این تبلیغات و اطلاع رسانی ها جهت معرفی ان ها انجام شده و همچنین برای اینکه سهم فروش کالا و خدمات آن ها در زمینه دیجیتال افزایش پیدا کند، تمام این امکانات فراهم شده است. برای اینکه استفاده از امکانات دیجیتال راحت و آسان تر گردد، وبسایت بایا زمینه هایی را ایجاد کرده است از جمله:

استفاده از تجارت O2O

O2O که مخفف کلمه Online-To-Offline است یک استراتژی تجاری است که مشتریان بالقوه را از کانال های آنلاین برای خرید در فروشگاه های فیزیکی جذب می کند. تجارت آنلاین به صورت آفلاین در ابتدا مشتریان را در فضای آنلاین مانند ایمیل و تبلیغات اینترنتی شناسایی می کند و سپس با استفاده از یکسری تکنیک ها و ابزارها مشتریان را ترغیب کرده که از فضای آنلاین خارج شوند.

استفاده از فرایند B2C

B2C که مخفف کلمه business-to-consumer به فرآیند فروش مستقیم محصولات و خدمات بین مشاغل و مصرف کنندگان که مصرف کننده نهایی محصولات یا خدمات آن هستند گفته می شود. شرکت هایی هستند که محصولات و خدمات خود را به طور مستقیم به مشتریان و مصرف کنندگان نهایی به فروش میرسانند. وب سایت بایا زیر ساخت لازم برای فروش به مصرف کنندگان نهایی را ایجاد میکند.

استفاده از تجارت B2B

B2B که کوتاه شده کلمه Business-to-business میباشد، نوعی معامله بین مشاغل است مانند تجارت با تولیدکننده و عمده فروش، یا عمده فروش و خرده فروش. این نوع از تجارت ها بین شرکت ها انجام میگیرد نه بین یک شرکت و یک مصرف کننده فردی. در وب سایت بایا امکانات مبادله کالا و خدمات بین کسب و کارها فراهم میشود.

از آن جایی که بایا به یک رابطه عادلانه و مطمئن اعتقاد دارد به همین دلیل سهم بایا در این رابطه با حداقلی که ممکن است، مشخص شده است؛ در این جریان حداکثر ۱ الی ۳ درصد در فروش کالا و ۳ الی ۵ درصد در ارائه خدمات سهم بایا میباشد. با توجه مقررات و قوانینی که در تجارت الکترونیکی وجود دارد، تسویه حساب ها با تامین کنندگان روزانه انجام خواهد شد.
از دیگر خدماتی که بایا فراهم کرده است:

اگر تامین کنندگان به نقدینگی نیاز داشته باشند، بایا از شرکاء بانکی آن را تامین میکند.
ایجاد تهاتر کالا و خدمات که همان مبادله کالا به کالا یا خدمات است، بین تامین کنندگان میتواند انجام شود.
امکانات فروش قسطی کالا و خدمات را ایجاد کرده است.

بایا از تعدا نفرات بسیار زیادی کارشناس، ارزیاب و پشتیبان در سطح کشور استفاده کرده تا بتواند به کسب و کارهای کوچک و بزرگ، تولیدکنندگان، مراکز توزیع و ارائه خدمات؛ سرویس مناسبی از خدمات پشتیبانی، تهیه محتوا و سرویس های حمل و نقل و همچنین تبلیغات اختصاصی را در دسترس قرار دهد. یکی از مهمترین موضوعاتی که بایا به آن توجه میکند کاهش هرچه بیشتر هزینه ها و خدمت رسانی خیلی خوب میباشد، به همبن دلیل استفاده از تمامی امکانات تامین کنندگان در اولویت های بایا میباشد.

در تصویر زیر روی هر کدام از این موارد که زده شود صفحه ای برای ثبت نام تامین کننده در همان زمینه باز میشود. به عنوان مثال اگر در زمینه لوازم خانگی کسب و کار دارید، میتوانید به عنوان تامین کننده در این زمینه ثبت نام کنید.
نکته ای که وجود دارد این است که در بایا، باید تمام افرادی که به عنوان تامین کننده برای فروش کالا و خدمات عضو آن میشوند دارای مجوزهای مربوط به زمینه کاری خود از اتحادیه های صنفی یا سازمان های مربوطه باشند در غیر این صورت فعالیت در بایا امکان پذیر نیست.
بایا از سال ۱۳۹۵ در شرکت دانش پارسیان شروع شده و در سال ۱۳۹۹ زیر ساخت های نرم افزاری آن آماده شد و در پایان شهریور ۱۳۹۹ توانست بزرگترین کمپین تبلیغاتی کشور را به اجرا در بیاورد. بایا زیر ساخت های نرم افزاری و سخت افزاری مورد نیاز و اطلاع رسانی ها و تبلیغات را برای فعالیت هایی آماده کرده است که برخی از آن ها شامل :

فعالیت های مربوط به دانش بنیان و کارآفرینان و افرادی که دارای ایده های خلاقانه هستند.
شرکت ها و افرادی که در زمینه های فناوری اطلاعات ، تولیدکنندگان و توسعه دهندگان سخت افزار و نرم افزار فعالیت دارند.
فعالیت های هنری، تفریحی و سرگرمی مثل آموزش موسیقی و دیگر کلاس های هنری
شغل هایی که در خانه انجام میشوند مثل آشپز خصوصی، باغبان خصوصی و پرستار خصوصی
فعالیت های مربوط به حوزه آموزشی مثل آموزش کلیه مقاطع تحصیلی از پیش دبستان گرفته تا دانشگاه و دیگر آموزش های فنی و حرفه ای.
فعالیت های مربوط به زمینه مالی و بیمه مثل تامین وجوه بازنشستگی، مدیریت وجوه و نمایندگان بیمه.

طریقه ثبت نام و ورود به وب سایت بایا

شما به عنوان تامین کننده در وب سایت بایا ثبت نام خواهید شد و اگر از قبل در این وب سایت ثبت نام کرده اید، ورود تامین کنندگان را باید بزنید.

و اما برای ثبت نام در وب سایت بایا روی گزینه ثبت نام تامین کنندگان کلیک کرده و وارد این صفحه میشوید. باید اطلاعات این صفحه را پر کنید. و با وارد کرده شماره همراه کد تایید که ۶ رقمی است، برای شما پیامک میشود.

1. بعد از وارد کردن کد ۶ رقمی وارد صفحه زیر خواهید شد. در این صفحه همانطور که میبینید باید اطلاعات کامل راجع به کسب و کار خود را ارائه دهید. از نوع کسب و کار گرفته تا مجوز، ادرس و موارد دیگر که نیاز است تمام این اطلاعات ذخیره شوند.
    1. بعد از وارد کردن این اطلاعات، شما به عنوان یک تامین کننده در وبسایت ثبت نام میشوید.
      همانطور که اشاره شد هدف از بایا ان است که بتواند کالا و خدمات را با استاندارد بالا در کشور و کل جهان ارائه دهد و بتواند هر کالا و خدماتی را با کمترین قیمت و در زمان مناسب به مشتریان در هر مکانی برساند. امیدوارم بتوانید از خدمات آن به عنوان تامین کننده بهره ببرید.

وب اپلیکیشن بایا از دیگر امکانات بایا میباشد که خدمات وب سایت را در قالب اپلیکیشن ارائه میدهد. تامین کنندگانی که میخواهند از خدمات بایا استفاده کنند میتوانند با استفاده از وب اپلیکیشن بایا روی گوشی همراه خود به راحتی از امکانات آن بهره ببرند. از آن جایی که بسیاری از افراد از گوشی های همراه خود بیشتر از رایانه همراه یا رایانه خانگی استفاده میکنند، وب اپلیکیشن بایا میتواند بسیار کارامد باشد. وب اپلیکیشن بایا امکانات دیجیتالی را افزایش داده و برای اینکه استفاده از این امکانات برای تامین کنندگان راحت تر باشد زمینه هایی از جمله استفاده از تجارت O2O، استفاده از فرایند B2C و استفاده از تجارت B2B را فراهم ساخته است. بایا همانطور که در وبسایت خود از افراد زیادی برای ارائه خدماتی از جمله پشتیبانی، تهیه محتوا، سرویس های حمل و نقل و غیره استفاده کرده است؛ در اپلیکیشن خود نیز بهترین خدمات را ارئه میدهد.

هر تامین کننده برای ثبت نام در وب اپلیکیشن بایا باید در زمینه کاری خود مجوز رسمی باید داشته باشد و اینگونه قوانین در اپلیکیشن و وب سایت آن تغییری نمیکنند فقط به شکلی دیگر ارائه میشوند. همانطور که بایا وبسایت خود را برای یکسری فعالیت ها آماده سازی کرده است، وب اپلیکیشن بایا نیز در همین راستا طراحی شده است. از جمله این فعالیت ها که وب سایت و وب اپلیکیشن بایا به خاطر آن ها شکل گرفته اند، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

فعالیت های مربوط به حمل و نقل از جمله ریلی و زمینی و حمل و نقل بار.
فعالیت هایی که مربوط به برق، گاز، بخار و تهویه هوا است.
فعالیت های اقامت های کوتاه مدت و هتل ها
تامیت غذا مثل رستوران ها، سالن های غذاخوری و غیره.
فعالیت ها و خدمات بانکی.
تمام فعالیت ها و خدمات مربوط به تولید کاغذ، چاپ، تهیه و توزیع کتاب و لوازم التحریر.
و موارد دیگر.

سخنی با تامین‌ کنندگان
تامین‌کنندگان گرامی ، دنیا به سرعت در حال تغییر است و کلیه کسب کارها با هر اندازه از این تغییرات متاثر خواهند بود. دنیای دیجیتال در این گذر تغییر، امکانات و تسهیلات گسترده‌ای را به ارمغان آورده است. صاحبان کسب و کار با بهره‌گیری مناسب از فناوری اطلاعات می‌توانند از منافع آن بهره گرفته و نه تنها از ضررهای ناشی از این تغییرات و شرایط سخت کنونی بکاهند بلکه می توانند با استفاده از این امکانات به توسعه کسب و کار خود بپردازند.
بایا امکانات گسترده‌ی سخت‌افزاری، نرم‌افزاری، لجستیک، اطلاع‌رسانی و تبلیغات برای معرفی شما و افزایش سهم فروش کالا و خدمات‌تان را در بستر دیجیتال مهیا کرده است. برای سهولت استفاده از امکانات دیجیتال سعی بر این بوده که فرآیندهای دیجیتال (معرفی و فروش کالا و خدمات) تا حد ممکن به فرآیندهای فیزیکی نزدیک باشد (O2O). بایا زیرساخت لازم برای فروش به مشتریان نهایی (B2C) و مبادله کالا و خدمات بین کسب و کارها (B2B) را نیز فراهم آورده است. بایا مشتاق همکاری و مشارکت با افراد، شرکت‌ها و سازمان‌ها برای پیشبرد کشور عزیزمان ایران می‌باشد.
بایا به یک رابطه منصفانه، مطمئن و پایدار با تامین‌کنندگان اعتقاد و التزام دارد و به همین منظور سهم بایا را در این رابطه با حداقل ممکن تعیین شده است (حداکثر ۱ الی ۳ درصد در فروش کالا و ۳ تا ۵ درصد در ارائه خدمات). علاوه بر آن با رعایت قوانین و مقررات تجارت الکترونیکی، تسویه حساب‌ها روزانه انجام خواهد شد. تامین نقدینگی تامین‌کنندگان در صورت نیاز توسط دیگر شرکاء بانکی و تهاتر کالا و خدمات بین تامین‌کنندگان و امکان فروش قسطی کالا و خدمت را فراهم کرده است. در بایا، فروش کالا و یا ارائه خدمات در هر زمینه‌ای توسط اشخاص حقیقی یا حقوقی صلاحیت‌دار در قالب مجوزهای مربوطه از اتحادیه‌های صنفی یا سازمان‌های ذیربط امکان‌پذیر است.
بایا با پشتیبانی و حمایت از تامین‌کنندگان در بخش فروش کالا و خدمات با ایجاد امکانات گسترده و بهره‌گیری بیش از ۳۴۵۰ نفر کارشناس، ارزیاب و پشتیبان در سطح کشور به کسب و کارهای کوچک و بزرگ، تولیدکنندگان، مراکز توزیع و ارایه‌دهندگان خدمات، سرویس مناسبی از پشتیبانی، تهیه محتوا تا سرویس‌های حمل و نقل، پردازش کالا و تبلیغات اختصاصی فراهم کرده است. بدیهی است جهت کاهش هزینه ها و بهبود خدمت رسانی، استفاده از تمامی امکانات تامین کنندگان محترم در اولویت بایا می باشد
بایا برای شرکت‌های دانش‌بنیان و ایده‌های جدید، مسیر ویژه‌ای را برای تجاری‌سازی و گسترش خلاقیت آماده کرده است. همچنین حمایت کامل از مشاغل خانگی، روستایی، سازمان‌های حمایتی و مراکز خیریه انجام داده و برای این منظور امکانات گسترده‌ای را در نظر گرفته است.
بایا برای ارزیابی و بررسی مدارک و همچنین بازدید از محل‌های کسب و کار، دریافت، تطبیق و تایید مدارک عضویت در بایا، کارشناس اعزام خواهد کرد (هزینه این ارزیابی که فقط یکبار دریافت می شود مبلغ سیصد هزار تومان است که به مناسبت افتتاحیه با ۵۰ درصد تخفیف برای مدت کوتاه مبلغ یکصد و پنجاه هزار تومان خواهد بود).
بایا افتخار دارد به منظور ساختن فردایی بهتر برای ایران بزرگ، از شما دعوت نماید تا همه با هم در کنار هم خدمات موثر و مفیدی را به مردم عزیز کشورمان ارائه نماییم.

استخدام در بایا

بایا(شرکت دانش پارسیان)
شرکت دانش پارسیان یکی از نوآورترین و بزرگترین شرکت های حوزه ی فناوری اطلاعات (تولیدکننده نرم افزارهای بزرگ و کلان داده)؛
سازمانی پویا، منعطف ،همراه با یادگیرندگی و رشد برای افراد خلاق؛
مدیران، کارشناسان و همکاران خبره ی جوان و با انگیزه با سازمانی گسترده و بزرگ در کشور؛
بایا" یکی از بزرگترین پروژه های حوزه دیجیتال توسط این شرکت در سطح ملی وارد بازار شده است؛ از این رو شرکت دانش پارسیان با کمال افتخار آماده پذیرش افراد علاقه مند به کار تیمی، خلاق و کارآمد در حوزه های مربوطه میباشد؛.
مـا از شما عزیزانی که دارای پشـتکار، مسئولیت پذیری بالا و علاقه مند به کار در سازمانی سرشار از نوآوری هستید، برای همکاری در سراسر کشوردعوت به عمل می آوریم؛
لطفا پس از مطالعه شرایط مربوط به شغل درخواستی، نسبت به تکمیل اطلاعات درخواستی اقدام نمایید.

برنامه‌نویس Back-End

مسلط به Net Core. و #C
مسلط به RestFul API و Web API

برنامه نویس Front-End

تسلط به Vue FrameWrok
تسلط به CSS3
تسلط به HTML5
تسلط به Java Script
آشنایی با RestFul API و WEB API

عکاس و تولید کننده محتوی

حداقل مدرک فوق دیپلم
مهارت کافی کار با دوربین عکاسی و فیلم برداری در سطح حرفه ای
مهارت کافی کار با کامپیوتر بخصوص نرم‌افزارهای گرافیکی و ویرایش عکس
توانایی نوشتن متن‌هایی برای محصولات
داشتن امکان تهیه تجهیزات عکاسی (دوربین، باکس نور، پایه و...)
حداکثر سن ۴۰ سال

ارزیاب کسب و کارها

حداقل مدرک کارشناسی
مهارت کافی در کار با کامپیوتر
توانایی برقراری ارتباط با مشتریان
حداقل ۲ سال سابقه کار
فقدان سوء پیشینه
عدم اعتیاد به مواد مخدر
آمادگی و توانایی سفر در سطح استان محل سکونت
حداکثر سن ۴۰ سال

وب اپلیکیشن بایا نیز هدفش ارائه بهترین کالا و خدمات با مناسب ترین قیمت ها و ارائه به موقع به مشتریان میباشد. این یک مطلب جهت معرفی سایت بایا میباشد. لطفاً جهت استفاده از خدمات سایت بایا بر روی لینک baya.ir کلیک فرمائید. آنالیز فنی سایت Baya.ir

سایت بایا با تکنولوژی فرانت اند Vue.js و همچنین استفاده از زبان برنامه نویسی ASP.NET در بکند بر روی وب سرور IIS راه اندازی شده است. با وجو استفاده از کشینگ و بهینه سازی های نسبی انجام شده بر روی کد اما بعلت عدم استفاده صحیح از SSR با مشکل عدم نمایش محتوای صفحه در سورس و همچنین حجم صفحه اصلی این وب سایت بالا بوده و طبق اعلام سایت جی تی متریکس از PageSpeed اسکور پائینی برخوردار میباشد
اما در بحث سئو نیز این وب سایت در نوشتن متا های ضروری و همچنین Schema ها قدری صرفه جویی نمودند که خود نیز باعث ضعف در رتبه بندی های گوگل در نتایج (SERP) میباشد. تصاویر غیر بهینه در این صفحه و همچنین استفاده از منابع لوکال هاست در لود برخی سورس ها در صفحه اصلی نیز از دلایل کاهش سرعت و پاسخ دهی پائین سایت بایا میباشد.
امید داریم این پلتفرم موفق بتواند در رفع و بررسی مواردی که اصلاح آنها زمان کمی از آنها میگیرد هرچه سریعتر اقدام نموده تا baya.ir بتواند در رتبه بندی های گوگل هر چه سریعتر به موفقیت دست یابد.

فناوری نوین سیلک

دیدگاهتان را بنویسید